Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Uitnodiging Jubileumweekend 16 en 17 september

24-08-2022

100 jaar voetbal in Harlingen. Een unieke geschiedenis! Een unieke leeftijd! Een uniek gebeuren!

Beste sportvrienden, leden, oud-leden, ereleden, leden van verdienste, sponsors, leden van de club
van 100 en vrijwilligers,

Exact tussen de twee jubileumjaren in van r.k.v.v Robur (2021) en v.v. Harlingen (2023) in vieren we dit jaar ons 100-jarig jubileum. Een mijlpaal waar niet zomaar aan voorbijgegaan kan worden. Het hele jaar staat al in het teken van 100 jaar voetbal in Harlingen maar de climax vindt plaats op 16 en 17 september a.s. tijdens ons jubileumweekend!

Reünie
Velen van u hebben in het verleden, sommigen nog steeds, een goede binding gehad met v.v. Harlingen, r.k.v.v. Robur en sinds 2014 met fc Harlingen. Of het nu als voetbal(st)er was of in de hoedanigheid als trainer, leider, bestuurslid, sponsor of als vrijwilliger, doet niet ter zake. Het geel-zwart, rood-wit en tegenwoordig het blauw was en is voor ons allen een belangrijk deel van ons leven geweest waar we met veel plezier en vele mooie herinneringen op terug kunnen kijken.

Een van de onderdelen tijdens het programma van het jubileumweekend is de reünie op vrijdag 16 september. De reünie start vanaf 16:00 uur. Tijdens de reünie, waarbij vele mooie herinneringen en anekdotes uit het verleden kunnen worden opgehaald met (oud)leden, (oud)trainers, (oud)teamgenoten en bestuursleden kunt u de zorgvuldig samengestelde fototentoonstelling 100 jaar voetbal in Harlingen bezoeken in onze kantine. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de reünie en wij hopen dat vele “Schutters van Harlingen” en Roburianen tijdens de reünie aanwezig zullen zijn om er samen een mooi en gezellig feest van te maken.

’s Avonds vanaf 19:00 uur is er een speciale jubileumwedstrijd tussen een selectie van oud-spelers van v.v. Harlingen en r.k.v.v. Robur tegen fc Harlingen 1 waarna om 20:30 uur het feest zal losbarsten in de feesttent. Kijk voor het volledige programma van ons jubileumweekend op onze site www.fc-harlingen.nl ( Agenda fc Harlingen )

We hebben uiteraard geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bereiken maar het is voor de jubileumcommissie helaas niet mogelijk om alle oud leden persoonlijk uit te nodigen. Iedereen die geen uitnodiging heeft ontvangen en op welke wijze dan ook betrokken is geweest de afgelopen 100 jaar bij r.k.v.v. Robur, v.v. Harlingen of fc Harlingen kan het bericht op de website als een uitnodiging zien. Zegt het voort!

Met vriendelijke groet,
De jubileumcommissie

 

Download: Uitnodiging jubileum

 

PROGRAMMA:
Vrijdag 16 september

 • 16.00 – 19.00 uur reünie m.m.v. Dicky Power
 • 19.00 uur opening tribune
 • 19.30 uur voetbalwedstrijd:
  fc Harlingen 1 – Old Stars Robur en v.v. Harlingen
 • 20.30 uur Kees Plat en Sonja
  Met de grootste hits uit Volendam van The Cats en BZN!

Zaterdag 17 september

 • 10.30 – 12.30 uur KING OF PANNA EASY MAN
  Freestyle en Pannashow (7-12 jaar)
 • 13.00 – 14.30 uur KING OF PANNA EASY MAN
  Freestyle en Pannashow (13-19 jaar)
 • 16.00 uur start feestprogramma met o.a.
  Diverse attracties, foodtrucks, Wiebe van Dijk Superband!
 • 20.30 uur De Suskes
Sponsoren