Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Uitnodiging informatieavond

02-11-2018

Uitnodiging informatieavond

Vrijdag 9 november organiseert het bestuur van fc Harlingen een informatieavond in de kantine voor alle leden, ouders van leden, vrijwilligers, sponsors, vrienden van fc Harlingen. Kortom eenieder die zich betrokken voelt bij fc Harlingen.

Deze informatieavond is bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan en te bespreken wat fc Harlingen voor nu én in de toekomst te bieden heeft. Tijdens deze avond zal er uitleg gegeven worden over waar we als club staan, wat er nog nodig is, waarom dit nodig is en hoe we dit allemaal kunnen gaan bereiken.

De druk op de huidige bestuursleden neemt steeds meer toe en zo langzamerhand is er een ernstige situatie ontstaan die het voortbestaan van fc Harlingen zowel op korte termijn als lange termijn bedreigt. Al enige tijd hebben wij een structureel tekort aan bestuurders en mensen die invulling willen geven aan de commissies die wij als vereniging nodig hebben om de vereniging organisatorisch goed te laten draaien. Ook zal stil gestaan worden bij de gevolgen van te weinig vrijwilligers en hoe dit op te lossen is.

Tevens wil het bestuur tijdens deze avond met alle aanwezigen in gesprek gaan om zo te discussiëren over en het mede bepalen van de toekomst van fc Harlingen. Leden zijn de vereniging, niet meer niet minder. De inzet en betrokkenheid van leden, jong en oud, actief of rustend en in ons geval ook de inzet van ouders/verzorgers van jeugdleden, bepalen of onze vereniging ook in de komende jaren recht van bestaan heeft. Met alleen contributie betalen zijn we er niet.

De informatieavond begint om 20.00 uur. Wij rekenen op uw komst!

Het bestuur van fc Harlingen

Sponsoren