Nieuws Blijf altijd op de hoogte

UITGELICHT: Onze Bingo sponsors!

10-11-2022

Het staat al een tijdje op de agenda, op zaterdagavond 19 november 2022 gaan de balletjes gaan weer rollen bij fc Harlingen! Het is weer tijd voor…. BINGO!

Geen thema, maar zoals jullie wellicht gewend zijn van ons, het wordt een knotsgekke en gezellige avond met leuke prijsjes! We lichten alvast een paar van onze sponsors uit:

Bakkerij Elsinga, gevestigd op de Voorstraat 10 te Harlingen heeft elke dag een ruim assortiment aan verse producten. Voor dag en dauw staan de bakkers op om te werken aan de grote diversiteit aan producten. Of je nu voor vers brood, luxe brood, gevulde broodjes, koeken, taarten, cake’s, bruidstaarten of Friese specialiteiten gaat, bij Bakkerij Elsinga is het elke dag vers!

 

Kamsma Schoenengevestigd op de Kleine Bredeplaats 22-24 te Harlingen staat al 250 jaar bekend om zijn klantvriendelijke en servicegerichte aanpak. Als schoenenspeciaalzaak combineren zij kwaliteit en comfort met mooie en eigentijdse dames-, heren- en kinderschoenen. Door de jaren heen zijn er drie generaties Kamsma aan het roer geweest. In de jaren ’70 nam zoon Koos Kamsma het stokje over van zijn vader Simon en sinds 2008 is derde generatie Douwe Kamsma de eigenaar.

 

Van der Meulen , gevestigd in Sneek en Middelburg is expert op het gebied van speelgoed. Ze zijn op de hoogte van trends en rages en kunnen je dan ook snel aan een passend assortiment helpen. Zij zijn totaalleverancier in speelgoed- en zomer/recreatieartikelen. Met hun eigen distributiecentrum en sterke logistiek zijn ze in staat om snel te leveren in o.a. Nederland, België Duitsland, Frankrijk en nog 19 andere landen. Ben je op zoek naar een speelgoed groothandel voor het leukste speelgoed? Dan ben je bij Van der Meulen aan het juiste adres. Van der Meulen biedt speelgoed voor binnen en buiten. Van vliegers en trampolines tot bordspellen en sport & spel. Van der Meulen gaat voor kwaliteit!

 

In de huidige tijd groeit de behoefte aan persoonlijk contact en de tastbare ervaring van het winkelen. Bij Zensa hechten ze er daarom ook grote waarde aan om u persoonlijk aandacht en deskundig advies te geven. Kijk op de website van Zensa bij de vestigingen om naar de dichtstbijzijnde ZENSA te gaan. Neemt u alvast een kijkje in de collecties en loop eens binnen bij een van de 8 vestigingen.

 

Jolanda Herrema is nu al een tijd bezig als nagelstyliste. Zij is gespecialiseerd in gel- en kunstnagels. Het is haar passie om van jouw nagels kleine kunstwerkjes te maken! Kijk vooral even rond op de website en neem contact op als je vragen hebt!

 

Een restaurant en bar waar genieten en beleving centraal staat. In een unieke en ongedwongen setting kunt u genieten van een heerlijke lunch, kop koffie, borrel of diner. De gast is hier écht te gast. Passie, gastvrijheid en professionaliteit drijft bij Levels alles wat we doen. Daarnaast hechten zij grote waarde aan toegankelijkheid en betaalbaarheid. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Zij zullen er elke keer weer alles aan doen om uw bezoek aan Levels ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn! Levels dankt haar naam aan de verschillende Levels in het interieur. Deze Levels zie je niet alleen terug in het interieur maar ook in de opbouw van de menu kaart. Voor elk moment van de dag, voor elke smaak , weer of geen weer er is altijd iets lekkers. Laat een van de barista’s een heerlijke kop koffie voor je zetten of geniet bij de cocktailbar van verrassende combinaties. Website

 

Homminga is al 90 jaar een begrip in Harlingen e.o. Sinds 1931 staat Homminga klaar met adviezen voor de liefhebbers van kaas en specialiteiten. Vanaf 1995 hebben Hedwig Homminga en Aant Politiek het roer overgenomen van vader Homminga Voor lange tijd zijn zij het gezicht geweest voor de speciaalzaak. We zijn nu aangekomen bij een nieuwe, jonge generatie. Op 1 augustus 2016 hebben Tom van den Berg en Julia Woudstra het eigenaarschap van Homminga’s Fijne Winkeltje op zich genomen. Met hart voor de zaak staan ze samen met het Homminga team elke dag voor u klaar. Kijk op de website voor het hele assortiment.

Binnenkort worden er meer sponsors bekend gemaakt.

De bingo is op zaterdagavond 19 november voor (ouders van) leden, bekenden en liefhebbers van fc Harlingen. De avond begint stipt om 19.30 uur en de deuren gaan om 19.00 uur open. Reserveren doen we niet, kom op tijd want vol=vol!

Bingo boekjes (€ 10,- per stuk) zijn bij binnenkomst verkrijgbaar. Ook het super lot (€ 5,00) voor de superronde is dan verkrijgbaar.

Binnenkort meer…, follow, like en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook, Instagram en Twitter!

Sponsoren