Nieuws Blijf altijd op de hoogte

TRAINERS EN LEIDERS GEZOCHT

27-08-2018

TRAINERS EN LEIDERS GEZOCHT!!!!!!

Met de Visserijdagen nog voor de boeg is de zomervakantie bijna weer ten einde en begint ook het voetbalseizoen bij Fc Harlingen weer.

De A-selectie is alweer rustig begonnen en heeft de eerste oefenwedstrijd al gespeeld. Ook de JO17-1 is met een trainingsdag van start gegaan en deze week starten er nog enkele teams met het trainen.
Achter de schermen werken wij volop aan het nieuwe voetbalseizoen. Voordat we echter met z’n allen weer kunnen genieten van dat prachtige spelletje moet wel een aantal zaken goed geregeld zijn.

Zo is het van groot belang dat de bezetting van het kader (leiders, trainers) goed geregeld is voordat onze spelers/spelertjes na de vakantie weer komen te voetballen. En dat is helaas nog (lang) niet het geval. Daarom doen wij een dringend beroep op alle ouders/verzorgers, familieleden en of leden die in dit kader wat willen doen voor onze voetbalclub om zich op te geven als leider of trainer van een team van fc Harlingen. Wie wil een paar uurtjes per week vrij maken om onze jeugd van begeleiding te voorzien?
Wij streven naar een goede bezetting voor elk team. Met één leider/trainer redt je het niet in deze tijd. Als je de begeleiding met meerdere personen kunt vormen is dit voor iedereen minder zwaar en kost het niet veel tijd. Daarom nogmaals een dringend beroep om u te melden. De vereniging zijn we met zijn allen!
Natuurlijk is enige kennis van de voetbalsport prettig, maar dat is niet noodzakelijk.

Wij zoeken nog op zoek naar trainers en leid(st)ers voor de volgende teams:

Fc Harlingen 2         Leider(s)
JO15-2                  Trainer(s) en leider
JO15-3                  Trainer(s)
JO13-2                  Leider(s)
JO10-1                  Leider(s)
JO9-1                   Leider(s)
JO8-1                   Leider(s)

Geïnteresseerd? Of weet je iemand voor wie één van deze vacatures een uitdaging is?

Inlichtingen of aanmelden kan bij Hilko Mulder, tel 0620309181 of via hilkomulder@home.nl

Sponsoren