Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Totale offday fc Harlingen JO15-1

03-03-2019

Totale offday fc Harlingen JO15-1 tegen Deinum JO15-1
Na een paar weken rust moesten de jongens van de 15-1 zaterdag weer aantreden voor de competitie tegen de jongens van de Deinum 15-1. In de najaarsreeks trof men deze tegenstander ook al en toen kon er een keurige 2 – 0 overwinning worden genoteerd. Terwijl het hoofdveld er uitnodigend bij lag zonder dat er werd gevoetbald (verbazingwekkend!) begon de 15-1 op het kunstgras aan de wedstrijd.

 

Zonder de zieke Edivan begon Keaton op doel. Achterin Luc Pieter, Allard, Niels en Justin. Het middenveld werd bezet door Luuk, Thijmen, Jesper en Lahcen. Mika en Ronin waren de spitsen en Sawwa en Beau begonnen op de bank. De wedstrijd begon uiterst rommelig van beide kanten.

De eerste tien minuten was dat van beide zijden zo maar na een minuut of tien was er plotseling een aanval van de gasten door het midden en de aanvoerder kon beheerst scoren 0 -1. Fc Harlingen probeerde wel gelijk een antwoord te vinden en na een fraaie pass van Allard dacht Luuk met een mooie lob te scoren maar via een stuit belandde de bal op de lat. Dit had voor vertrouwen kunnen zorgen maar dat was helaas niet het geval. Enkele minuten later lag namelijk de 0 – 2 achter Keaton in het net na een schot van grote afstand. Scheidsrechter Bouwhuis constateerde niet dat daar een duidelijke handsbal aan vooraf ging maar dit terzijde. Vlak daarna viel voor rust nog de 0 -3 na een goede aanval van Deinum, de spits kapte zich vrij en schoot raak. Fc Harlingen stelde hier bitter weinig tegenover. Was onzorgvuldig in de passing en de wil om een goed resultaat neer te zetten was beneden peil.

Na rust was dit alles gelijk weer zichtbaar en binnen 30 seconden lag de 0 – 4 in de goal. Deinum bleef vrolijk aanvallen en na een lange rush scoorde de beste speler aan Deinum zijde, de aanvoerder, de 0 -5. Dan krijgt fc Harlingen via Sawwa een kansje maar hij schiet helaas naast. Een mooie aanval over de linkerkant had een beter lot verdiend maar het schot van Luuk miste kracht. Hierna maakten de Siepels uit Deinum nog twee doelpunten en namen derhalve de dik verdiende punten mee.

Meer foto’s van deze wedstrijd zie je hier

Een wedstrijd voor fc Harlingen JO15 -1 om snel te vergeten. Er zal iedere week keihard gewerkt moeten worden voor de punten. Werk je hard dan komt het goed voetbal vanzelf. We zijn benieuwd of het elftal zich volgende week in opnieuw een thuiswedstrijd tegen SJO DFC 15-1 kan herpakken. Aanvang 12.45 uur.

Sponsoren