Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Toeschouwers werden beloond met mooi voetbal tijdens fc Harlingen JO10-1 en vv Nijland JO10-1

14-03-2022

Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma voor de jongens van de JO10. Dit keer begon de wedstrijd iets eerder dan normaal. Het zonnetje was er al vroeg bij, een heerlijke dag om te voetballen.

We waren vandaag compleet, ook de tegenstander was dit keer met een ruimere bezetting. Met een wissel begonnen we om 09.30 uur aan de wedstrijd. Nijland was geen onbekende voor ons, de vorige keer was er winst voor fc Harlingen. Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd, beide teams waren wel aan elkaar gewaagd. In de zevende minuut was het toch fc Harlingen welke het eerste doelpunt wist te maken. Voor rust wist fc Harlingen nog een keer te scoren, er waren genoeg kansen maar de goals werden niet gemaakt, de rust gingen ze in met een 2 – 0 voorsprong.

Ook de tweede helft wist fc Harlingen snel te scoren al in de tweede minuut werd de stand op 3 – 0 gebracht. Wederom waren er genoeg mogelijkheden om te scoren, veel gingen over of net naast, maar in de tiende minuut werd het 4 – 0. Na de uittrap was het Nijland welke scherp was en ook een doelpuntje mee pakte, 4 – 1. fc Harlingen wist nog twee keer te scoren en voor het eindsignaal was het ook Nijland die nog scoorde. De eindstand was 6 – 2. Wederom een welverdiende winst voor de toppers van Harlingen.

Wanner Los bedankt voor het fluiten en aanwezige toeschouwers bedankt voor het aanmoedigen.

Sponsoren