Nieuws Blijf altijd op de hoogte

TEAM TWAN

02-10-2018

Op zondag 21 oktober vindt de elfde editie van de Run4Semmy plaats, tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De run is 8km en leidt je door de mooie stad Amsterdam. Het doel is om weer met 300 mensen tenminste € 80.000,- op te halen voor het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Net als vorig jaar gaan ook dit jaar Gwen, Wesley en Gijs samen met Hilko, René en Jori als TEAM TWAN de 8 km hardlopen in Amsterdam voor Stichting Semmy! Willen jullie ons helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor nog meer onderzoek naar hersenstamkanker?

Doneren kan op rekeningnummer: NL62 ABNA 0598978518 t.n.v. J. v.d. Meijden o.v.v. Run4Semmy.
Maar er is meer! Vorig jaar kon men de Tijn-nagellak kopen wat een enorm succes was. Dit jaar heeft Team Twan een nieuwe actie!! U kunt één van onderstaande sleutelhangers kopen.

De sleutelhangers zijn te koop voor € 8,- per stuk, wat een symbolisch bedrag is, maar meer sponseren is natuurlijk ook mogelijk ? #8kmhardlopen #vooraltijd8jaar #8december

De volledige opbrengsten zullen ten goede komen aan die oh zo belangrijke Stichting Semmy welke onderzoek naar hersenstamkanker mogelijk maakt. Want zoals ambassadrice Wendy van Dijk het ook zo mooi kan zeggen:

“Hoop doet Leven”
“Het idee dat kinderen zelfs de hoop op beterschap
wordt ontnomen vind ik echt ondraaglijk.
Daar moeten we met z’n allen iets aan doen!”

Sponsoren