Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Team indelingen seizoen 2023-2024

15-05-2023

Het indelen van onze jeugdelftallen is elk jaar een lastige taak. Toch is de jeugdcommissie op de achtergrond al een aantal weken druk bezig met het nieuwe voetbalseizoen en houdt daarbij nauw contact met de trainers.

  1. Ieder kind heeft talent
  2. Ieder kind wil plezier
  3. Ieder kind wil leren voetballen

 

Voor de één is voetbal een echte passie, voor de ander een gezellige teamsport met vrienden en vriendinnen. Wij willen graag spelers opleiden, zodat een team en zeker ook het individu leert voetballen. Een ieder moet zich op zijn of haar eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. De jeugdcommissie gaat zorgvuldig te werk door trainers en leiders informatie te vragen over niveau, ontwikkeling en motivatie van spelers.

Structuur bieden aan de jeugdteams is belangrijk, maar ook het begeleiden bij het geven van trainingen is enorm belangrijk. Met gecertificeerde trainers op elk team is de basis bij fc Harlingen meer dan gezet. Elk team beschikt nu over 2 of meer (gecertificeerde) trainers/leiders en dat zal het nieuwe voetbalseizoen niet anders zijn. Onder leiding van hoofd opleiding Kerst Heida worden alvast praktische tips en trucs besproken en Heida zit boordevol interessante ideeën. Deze ideeën zullen verder ontwikkeld worden zodat alle jeugdvoetballers zich bij fc Harlingen kunnen blijven ontwikkelen.

Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt door de jeugdcommissie, leiders en trainers en gezamenlijk proberen zij de puzzel voor de teamindeling voor het komend seizoen af te maken. Wordt vervolgd…

Nieuwe leden welkom!
Het afgelopen jaar hebben we weer vele nieuwe leden mogen verwelkomen bij fc Harlingen. We streven erna dat zoveel mogelijk leden kunnen genieten van voetballen bij onze mooie vereniging. Ken jij nog iemand die graag wil voetballen? Neem hem of haar een keer mee naar onze mooie club. Want hoe meer leden, hoe beter. Laat ze vooral contact met ons opnemen! ( jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl )

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws bij fc Harlingen?

  Volg onze socials

Sponsoren