Nieuws Blijf altijd op de hoogte

SWZ Boso JO11-1 maatje te groot voor fc Harlingen JO11-1.

26-09-2018

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd voor de jongens van JO11-1 op het programma tegen Sneek Wit Zwart Boso JO11-1. Na een goede warming up begonnen ze fanatiek aan de wedstrijd.

Na een paar aftastende eerste minuten werd al snel duidelijk dat we tegen een goede tegenstander speelden die makkelijk het balletje rond liet gaan. Na een paar minuten scoorde Sneek dan ook de snelle 1-0 en 2-0. Onze jongens werkten zich daarna een slag in de rondte en Lars hield met prachtige reddingen zijn doel verder schoon. De trouwe supporters dachten, als we nu eens met 2-0 de rust halen dan is er misschien nog wat mogelijk met de wind mee na de thee/limonade. Maar voordat we dat uitgesproken hadden ging het even mis. Sneek liep in 5 minuten uit van een 2-0 naar een 6-0 ruststand.

Na de rust hetzelfde beeld, fc Harlingen wilde wel maar het lukte gewoon niet en deze tegenstander was gewoon een maatje te groot. We maakten nog een mooie 6-1 maar daarna liep Sneek soepel uit naar 13-1. In de laatste minuten scoorden we nog twee mooie doelpunten en konden we toch met een beetje beter gevoel de douches opzoeken. Snel vergeten en op naar volgende week. Dan wacht er een thuiswedstrijd tegen Waterpoort Boys en deze begint om 10.30 uur!

Sponsoren