Nieuws Blijf altijd op de hoogte

SUPER ZONDAG bij fc Harlingen en Lucas Vlieger trapt af!

21-04-2022

SUPER ZONDAG bij de seniorenteams fc Harlingen
Een super zondag waarbij alle seniorenteams van fc Harlingen thuis hun wedstrijden spelen. Het “Vierde” opent de dag om 10 uur tegen Akkrum 4. Om 11 uur start fc Harlingen 2 tegen LSC 1890 4 en een uur later, om 12 uur, neemt fc Harlingen 3 het op tegen Oldeboorn 2.

Om 14 uur start de wedstrijd van fc Harlingen 1 tegen SC Boornbergum’80 1, wedstrijdsponsor is Camping De Zeehoeve. De eerdere onderlinge ontmoeting eindigde na een knotsgekke slotfase in een nipte zege voor Boornbergum. Vorige week speelde Boornbergum in vijf dagen tijd twee keer tegen Warga en haalden daarbij slechts één punt. De ploeg zit sportief een beetje in een dipje. Er worden wel punten gesprokkeld, maar na de winterstop werd er nog niet gewonnen. Ze zullen dus extra gemotiveerd zijn om drie punten mee te nemen uit de havenstad. fc Harlingen zag zich zondag gesteund door een grote schare supporters en leek lange tijd de volle buit te pakken in Bakkeveen, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntje. Aan de inzet van de jongens lag het in ieder geval niet. Om zicht te willen blijven houden op de derde plek zal zondag het vizier wat scherper moeten staan. Dan zouden de punten wel eens in Harlingen kunnen blijven.

De aftrap wordt verricht door Pupil van de Week Lucas Vlieger. Lucas Vlieger is 10 jaar, speelt in de JO11-1 en is vier jaar geleden bij fc Harlingen gestart als keeper. Inmiddels werkt hij hard aan zijn voetbalcarrière want hij staat alweer een tijdje als voetballer in het veld. Hessel Faber en Youri Bouma zijn Lucas zijn trainers en Lucas heeft het erg naar zijn zin bij fc Harlingen. “Ik heb een leuk team en ik vind het ook leuk dat onze trainer Hessel altijd bij de wedstrijden is.” Een echte favoriete speler bij het eerste heeft Lucas eigenlijk niet, hij vindt ze allemaal super goed! “Ik ben best vaak op ‘t veld te vinden om ze aan te moedigen en nu mag ik zondag gewoon meedoen! Ik heb er heel veel zin in en zal mijn best doen om het eerste doelpunt te scoren voor fc Harlingen! Hopelijk doen de spelers van fc Harlingen mij dan na en scoren zij ook veel doelpunten!

Nou duidelijke boodschap Lucas! We hopen weer op veel toeschouwers om onze jongens aan te moedigen. Ongeacht de uitslag staat er ook nog een gezellige ‘derde helft’ op het programma met live-muziek van Douwe Kamminga en zal het Rad van Fortuin ook eindelijk zijn rondjes weer gaan draaien! Tot zondag!

PROGRAMMA:
Vrijdag 22 april, THUIS: Vanaf 19.30 uur speelt fc Harlingen 35+ thuis tegen Foarut, Tzum, Arum en LSC.
Vrijdag 22 april, UIT: fc Harlingen VR2 spelen vanaf 20.00 uur in Tzummarum tegen Tzummarum, Arum, Oosterlittens VR1 en VR2.

Zaterdag 23 april, UIT:
14.30 uur Tzum VR1 – fc Harlingen VR1

Zondag 24 april, THUIS:
10.00 uur fc Harlingen 4 – Akkrum 4
11.00 uur fc Harlingen 2 – LSC 4
12.00 uur fc Harlingen 3 – Oldeboorn 2
14.00 uur fc Harlingen 1 – SC Boornbergum’80 1
15.45 uur Derde helft met live-muziek van Douwe Kamminga

 

Mis niks en volg ons via de socials:

 

Sponsoren