Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Strijdvolle wedstrijd voor JO13-2

23-09-2018

Zaterdag 22 september stond om 10 uur de wedstrijd van de JO13-2 tegen Top ’63 gepland. Na de hele ochtend regen startten we gelukkig met droog weer, maar wel met een harde wind.

Deze eerste competitiewedstrijd kwamen we helaas na 2 minuten al met 0-1 achter te staan. Dat zou een dreun kunnen zijn, maar de jongens lieten zich niet kisten. De tegenstanders waren flinke knapen, maar vonden in onze jongens geen makkelijke tegenpartij. Na vele acties over en weer was het Wessel die in de 19e minuut na een mooie assist vanaf de middellijn, de bal met buitenkant voet langs de keeper schoot en de 1-1 maakte. Een prachtgoal en de wedstrijd lag weer open.

Na de rust werd algauw in de 33e minuut de 1-2 gescoord en werd er door fc Harlingen weer gejaagd op de gelijkmaker. Die viel ook; in de 46e minuut maakte Ruben er 2-2 van door ook weer een topgoal.
Op jacht naar de 3-2 waren de tegenstanders helaas eerder, en maakten in de 55e minuut 2-3. Deze wedstrijd verdiende sowieso een 3-3 eindstand en daar werd ook voor gestreden. Verdedigend stonden we ons mannetje en aanvallend zetten we nog eenmaal alles op alles. Bijna waren we hierin geslaagd; Een mooie vrije trap vanaf de 16 meter kwam helaas op de lat terecht en stuiterde net aan de verkeerde kant van de doellijn op de grond. Helaas bleef het hierbij en was daarmee de eindstand 2-3.

Foto’s van deze wedstrijd zie je hier

Een knappe wedstrijd, zeker gezien het feit dat de jongens nog maar 2x eerder op “groot veld” voetbalden, waarvan een aantal voor het eerst.
Volgende week gaan we op naar Balk, daar gaan we om 10.30 uur weer los.

Sponsoren