Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Start nieuwe seizoen fc Harlingen

15-08-2019

Nog even en dan kunnen de fc Harlingen vlaggen weer in top. De vakantieperiode loopt zo langzamerhand op zijn einde en sommige leden en ouders genieten nog van een late vakantie. Maar nog twee weken en dan beginnen de scholen weer. Ook het verenigingsleven gaat dan weer van start en dus ook de trainingen bij fc Harlingen. Seizoen 2019-2020 staat in de startblokken.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn eigenlijk al direct na het vorige seizoen begonnen. Wat te denken van het maken van de nieuwe voorlopige indeling, het inleveren van de kleding en materiaal voor controle, het voorbereiden van de website op het nieuwe seizoen, het verwerken van mutaties door de ledenadministratie, et cetera. Dus ook in de vakantiemaanden zijn onze vrijwilligers aan de slag gegaan en geweest om alles weer te regelen.

Zoals het nu staat zullen de trainingen starten vanaf 19 augustus, de jongste jeugd JO8 t/m JO11 starten weer vanaf 26 augustus. Indien trainers eerder of later willen beginnen dan wordt dat kenbaar gemaakt via de teamgroepsapp. De trainingstijden van uw zoon of dochter kunt u hieronder bekijken.

De meeste groepsapps voor de nieuwe jeugdteams zijn ook al aangemaakt. De anderen zullen spoedig volgen en dan kunt u zoals gewoonlijk de informatie van je team in deze app vinden. Op de website zullen de nieuwe teams ook zo snel als mogelijk worden geconfigureerd, zodat ook hier alle informatie over trainingen, beker en wedstrijden gevonden kunnen worden.

Er zijn helaas nog een aantal teams die nog zonder begeleiding zitten……..
En alle teams hebben recht op een goede begeleiding!!! Bijna alle teams zijn voorzien van goede begeleiding ( trainers en leiders/coaches). Er zijn helaas nog een paar teams waar we nog niet helemaal uit zijn dus als het je leuk lijkt om met de nodige ondersteuning een team te begeleiden mail, app of bel ons.

Rest mij om iedereen namens Bestuur en Jeugdbestuur een fantastisch en plezierig seizoen 2019-2020 te wensen.

Sponsoren