Stadsderby voor fc Harlingen JO8-2

22-11-2021

Het jongste team van fc Harlingen speelde dit weekend een echte stadsderby. Tegenstander deze ochtend: Zeerobben JO8-2.
fc Harlingen JO8-2 beschikte over een bijna voltallige selectie (Dennis kon er helaas niet bij zijn) en ook Zeerobben was goed vertegenwoordigd en daarom werd besloten om zeven tegen zeven te spelen en begon fc Harlingen met drie wissels.

Deze groep is een genot om naar te kijken. Robin staat z’n mannetje in het doel. Widjai ruimt achterin de ene na de andere bal op. Bojan die verdedigend goed bezig was. Immanuel is zo snel dat hij bijna niet bij te houden is. Isa die het middenveld beheerst. Jack en Dilano die veel meters maken. Thygo en Danny die voorin de ruimtes benutten en Danique die ook haar kansen kreeg.

Beide teams maakten er een spannende wedstrijd van met de penalty’s als mooie afsluiter. Meer foto’s van deze wedstrijd? Klik HIER