Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Sponsorbijeenkomst en bedrijfsbezoek Van der Meulen Harlingen

04-12-2023

Een kijkje in de ‘speelgoedkeuken’ van sponsor Van der Meulen

Op uitnodiging van de sponsorcommissie van fc Harlingen kwamen vrijdagavond 1 december de sponsors van fc Harlingen bijeen voor een sponsorbijeenkomst en bedrijfsbezoek bij Van der Meulen in Harlingen. Het bedrijf, dat sinds 1880 bestaat, opende zijn deuren en bood de sponsors en selectiespelers en speelsters een kijkje achter de schermen.

In 2010 heeft Erik Zandberg samen met een compagnon Van der Meulen speelgoedimporteur overgenomen en er een internationaal speelgoedbedrijf van gemaakt. Met meer dan 6000 artikelen in het assortiment, waaronder eigen merken en distributie van bekende merken zoals Lego en Playmobil, fungeert Van der Meulen als totaalleverancier van speelgoed. Het bedrijf heeft kantoren en een showroom in Sneek en Middelburg, en beschikt over grote opslaglocaties in Sneek en Harlingen, waar momenteel 55 werknemers actief zijn.

De ruim 85 aanwezige genodigden kregen een warm welkom en werden vervolgens rondgeleid door de enorme opslagruimte van 12.500 m2 in Harlingen waar zo’n 20 mensen werkzaam zijn. Tijdens de rondleiding deelde Erik Zandberg met passie zijn ervaringen en successen. Het enthousiasme van Zandberg liet duidelijk zien hoe trots hij is op de ontwikkeling van het bedrijf.

Het warme buffet, verzorgd door Broodje Nuchter, bood de gelegenheid voor de aanwezigen om te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Als bijzondere verrassing verscheen ook Sinterklaas, vergezeld door een Piet, om het evenement een feestelijk tintje te geven. Het was een geslaagde avond waar sponsors niet alleen een inkijkje kregen in de speelgoedwereld van Van der Meulen, maar ook de kans hadden om informeel samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

Voor een kleine impressie van deze avond klik je HIER

Sponsoren