Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Spannende finale dag Age Eenhoorn Cup

21-11-2020

Spannende finale dag Age Eenhoorn Cup.
Zaterdag 21 november was het zo ver. De finale ronde van het Age de Eenhoorn Cup toernooi. Een toernooi vorm waarbij er op 3 zaterdagen achter elkaar in verschillende team samenstellingen wedstrijdjes gespeeld werden. En ieder kon hierbij individueel punten scoren bij winst, gelijk spel én de aantal gescoorde doelpunten die men erbij kreeg.

Elke zaterdag waren er 6 ploegjes die streden om de punten. Deze groepjes werden gevormd door spelers uit de JO19-1, JO17-1 en JO17-2. Via loting werden elke donderdag de teams ingedeeld. En dat er vaak met veel overgave gestreden werd om de winst werd bij de eerste ronde al goed duidelijk. Dit leverde mooie uitslagen op met soms veel doelpunten. En vaak ook hele mooie doelpunten!!

Na 2 rondes stonden er zelfs 3 spelers bovenaan met hetzelfde aantal punten. Dus op de finale dag moest de beslissing vallen. En die viel ook! Rond 14:45 uur kon Klaas Bouma de prijzen gaan uitreiken. Er waren bekers voor de 1e t/m 3e plaats én een bokaal voor de topscoorder van het toernooi. Als extra trofee kreeg de nummer 1 ook nog een echte “Age” Eenhoorn. De andere prijswinnaars kregen ook nog een “Eenhoorn”

 

De topscoorder van dit toernooi werd Ricardo Wijbenga met 24 doelpunten.
De 3e prijs was voor Jort Scheffer met 257 punten.
De 2e prijs was voor Thijmen v/d Ploeg met 282 punten.
En de 1e prijs was voor Michel Vaarkamp met 312 punten.

Al met al was dit toernooi een groot succes en een ieder die hier een bijdrage aan heeft geleverd, enorm bedankt!
Sponsor Van der Meulen Speelgoed zorgde voor de “extra” prijzen die de prijswinnaars naast de bokalen kregen.

Sponsoren