Spannend, veel kansen en veel goals tijdens de wedstrijd van fc Harlingen JO11-1

27-09-2021

Met een gezonde wedstrijdspanning, en met de winst tegen SC Bolsward nog in hun achterhoofd, werd er zaterdag om 09.30 uur bij het sportpark van fc Harlingen verzameld om een thuiswedstrijd tegen SJO Arum/ stormvogels JO11-1 te spelen. Na een teamfoto gemaakt te hebben en de warming up werd er om 10.00 afgetrapt.

Dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren werd al snel duidelijk. Beide verdedigingen werden al snel getest en het middenveld en de spitsen werden goed aan het werk gezet aan beide kanten van het veld. Voor de toeschouwers was het een spannende eerste helft om te zien met veel kansen en ballen op de paal voor beide teams. Bij rust stond het 3-2 in het voordeel van fc Harlingen.

De 2e helft hetzelfde beeld. Beide verdedigingen hadden het druk, net als de spitsen en het middenveld. Stormvogels kwam halverwege op voorsprong 3-4. Onze jongens lieten de kop niet zakken, en maakten snel daarna de gelijkmaker. Omdat het bijna tijd was leken beide teams zich te berusten in een gelijkspel, wat gezien de wedstrijd ook eigenlijk wel terecht was. Toen de scheidsrechter de fluit in de mond nam om af te fluiten wist Stormvogels helaas nog net het doel te raken 4-5.

Een beetje teleurgesteld ging onze JO11-1 naar hun kleedkamer. Na een peptalk van de trainer, en het vooruitzicht dat ze volgende week weer thuis tegen Arum, maar dan de JO11-2 moeten spelen, staat onze JO11-1 ondanks het verlies volgende week weer met veel enthousiasme op het veld.