Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Snel spel en vele aanvallen bij GAVC JO11-1 tegen fc Harlingen JO11-2

14-10-2018

Een prachtige zonnige ochtend in Grou en een uitwedstrijd voor het team JO11-2 op het programma. De wedstrijd ging meteen fel van start en fc Harlingen was meteen vol in de aanval en binnen een minuut het eerste schot op het goal, helaas net over. De tegenpartij was nu ook goed wakker en bleek erg aan fc Harlingen gewaagd. De beide teams waren snel in het omschakelen en het ging van aanval naar aanval.

Dat moest natuurlijk tot een goal leidden en ja, door een mooi schot van de spits van Grou werd er 1-0 gemaakt, onze keeper Gijs (invaller deze week) kon niet bij deze hoge bal. Dat liet fc Harlingen niet op zich zitten en meteen weer vol in de aanval welke leidde tot een mooie goal van Moumen 1-1. Naar het einde van de eerste helft begon fc Harlingen wat felheid te verliezen welke leidde tot kansen voor Grou en al snel werd het 2-1. Nu begonnen de kopjes wat te hangen en dat leidde tot een makkelijke goal voor Grou, omdat onze keeper te ver uit de goal stond en de tegen partij met een hoge bal kon scoren 3-1. Geschrokken van deze goal kwam fc Harlingen weer beter in het spel en begon weer aan te vallen, door goed samenspel kwamen ze bij de goal van Grou en een nette voorzet van Julian zorgde ervoor dat Mike een mooie goal kon scoren 3-2 en rust.

Na de rust gingen beide teams weer gelijk op, beide speelden lekker aanvallend. Een na een mooie aanval en een schot op goal welke de keeper van Grou keerde kon Wesley de bal alsnog in de goal parkeren 3-3 en alles was nog mogelijk! Maar net als in de 1ste helft zakte fc Harlingen toch weer wat in en Grou zag zijn kans, wederom zag de spits van Grou zijn kans schoon en scoorde. Julian (nu keeper) kon deze bal niet houden helaas 4-3. Het einde van de wedstrijd kwam al dichterbij en beide teams gaven niet op. Wederom snel spel en veel aanvallen, bij wederom een goeie aanval van fc Harlingen maakte Grou hands wat een penalty betekende. Moumen nam het schot, mooi schot maar de keeper van Grou hield de bal en teleurstelling bij Moumen. Het werd nu wel spannend de tijd was bijna om. Nog een aanval van Grou welke nu leidde tot hands bij fc Harlingen, weer een penalty. Julian stond klaar in de goal en hield de bal keurig uit het net! Maar helaas de tijd was om en er werd net verloren, met zulke leuk spelende en gelijkwaardige teams had een gelijkspel toch ook wel verdiend geweest. Einduitslag 4-3.

Lex Visser

Sponsoren