Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Slotdag met huldiging voor fc Harlingen JO13-1

20-06-2022

De laatste competitiewedstrijd is alweer een tijdje geleden en de laatste trainingen zijn geweest dus het was tijd voor de slotdag van de JO13-1.

Eerst gingen de jongens klimmen bij Klimcentrum Noardwand. Na een uitgebreide instructie en uitleg van de gordel werden de jongens in 3-tallen verdeeld en kon het klimmen beginnen. Eerst een beetje voorzichtig maar al snel waren alle jongens op de klimwand.

Er waren verschillende klimchallenges tot wel 19 meter hoog! De jongens moesten elkaar helpen, motiveren en aanmoedigen, het was mooi om te zien! Na het klimmen weer snel naar Harlingen voor de BBQ!

Alle kinderen, ouders, broertjes en zusjes waren van harte welkom bij Bote en Patricia Teerling. Na een drankje werden de jongens eerst gehuldigd door Catrinus en Dirk want ze zijn voor de derde keer kampioen geworden!

Na een kort woordje voor iedere speler kregen de jongens een prachtige beker met daarop 2 plaatjes, najaarskampioen JO12-1 en voorjaarskampioen JO13-1. Hierna kon de BBQ echt beginnen. Het was een zeer geslaagde dag en de jongens hebben nu alweer zijn in volgend jaar, dan gaan ze verder als JO14-1!!!

Sponsoren