Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Sfeer proeven en jezelf testen? Het kan bij fc Harlingen!

21-11-2021

Het is een mooi stel bij elkaar, de MO13 bij fc Harlingen. Of nee wacht, het is de MO15-1. Want de meiden gaan na de winterstop door als MO15-1. Het is nu alleen nog wachten op de nieuwe indeling maar tot die tijd spelen de meiden oefenwedstrijden en gaan er per toerbeurt meisjes mee met andere teams. En ze kunnen nog wel wat hulp gebruiken!

Binnen fc Harlingen is het meidenvoetbal de afgelopen jaren enorm gegroeid. In verschillende leeftijdsklassen is er een meidenteam en ook bij de senioren zijn er twee vrouwenteams actief. Naast de sportieve ontwikkeling van het meidenvoetbal is het belangrijk te investeren in de sociale ontwikkeling van de meiden. Zo worden er allerlei activiteiten georganiseerd binnen de meidenafdeling, zoals oefenwedstrijden, carrousel trainingen, spelochtenden en teambuilding uitjes. Ook zijn er teams die in het verleden een bezoek aan een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen hebben gebracht.

Ben jij of ken jij een meisje in de leeftijd 11-15 jaar? Droom jij ook van een meidenvoetbalcarrière of lijkt het je gewoon leuk om met meiden te voetballen? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen met bijvoorbeeld de MO15-1.
En nee, je hoeft geen Lieke Martens te zijn. De MO15-1 is een beginnend team waar iedereen nog lerende is. De trainingen worden op de maandag- en woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur gegeven door speelster en leidster van fc Harlingen Vrouwen 1 Julia IJdema en Marleen Bergsma. Ieder meisje is van harte welkom op één van de trainingsavonden om een keer sfeer te komen proeven en jezelf te testen.

Kom langs óf neem contact op met coördinator Ingrid Hoekstra op telefoon nummer: 0648933054

 

Sfeer proeven bij fc Harlingen MO15-1

 

Sponsoren