Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Senioren (18+) ook weer van start!

11-06-2021

Alle senioren (vanaf 18 jaar) mogen weer gezamenlijk trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Buiten het speelveld moet er wel nog afstand gehouden worden. Wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen mag helaas nog niet. Douchen kan en mag dan weer wel, mits ook de 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Dit goede nieuws werd razendsnel opgepikt en de eerste de beste mogelijkheid om te trainen werd benut. Als eerste zagen we de Walking Footballers. Zij hadden een paar weken geleden de training sinds lange tijd weer opgepakt maar mochten toen maar met groepjes van 4 trainen. In roulatie vorm werd dit gedaan maar partijtjes zaten er nog niet in. Tot afgelopen woensdag!

WALKING FOOTBALL
Stipt 9.30 uur stonden de mannen op het veld en na een goede warming-up waren de zestigplussers niet meer te houden! Trainer Patrick Oosting liet weten: “het leek wel een kudde met koeien die voor het eerst het groene gras weer roken. Niet te houen!” Het werd direct partijen waarbij er in wisselende teams gespeeld werd. Af en toe een pauze want het was behoorlijk warm. En uiteraard werd er afgesloten met een goede cooling down.

 

Meer foto’s van deze training zie je HIER: Walking Football Old Stars “Ouwe Seunen”

 

EERSTE ELFTAL
Onder leiding van Steffen Hansma traint dit team elke dinsdag en donderdag. Ook deze groep mocht eindelijk weer met z’n allen trainen. Veel jongens zijn onder de 27 jaar maar nu mochten ook de 27-plussers weer aansluiten.

 

“REST” SENIOREN
De mannen van het 3e en het 4e hadden mekaar ook alweer snel gevonden en gingen in een groot partij de vriendschappelijke strijd met elkaar aan.
Swit oppe billug maar wat een wille!

 

Meer foto’s van deze training zie je HIER: Training Senioren

VROUWEN 1
Trainers Peter Outhuijse en Roy Dijkstra konden eigenlijk sinds de eerste versoepelingen al het veld op met het team van de Vrouwen 1. Deze jonge spelersgroep behoord namelijk tot de categorie <27 jaar. Met een 7×7 flessen voetbalwedstrijd werd op een warme zomeravond de training afgesloten.

 

En zo komen we langzamerhand weer in contact met elkaar. Laten we er een heerlijke sportzomer van maken met z’n allen!

 

Sponsoren