Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Schoolreisje gevoel voor fc Harlingen JO14-1

13-10-2022

Het was zaterdagmorgen en de mannen van JO14-1 moesten voetballen op Terschelling tegen Terschelling JO14. Om 9.45 uur werd er  verzameld bij de terminal, het zonnetje was erbij en we hadden eigenlijk een beetje “schoolreisje gevoel”.

Eerst werd de Jamin half leeggekocht en toen op naar de boot. Daar was het een grote mobiele eenheid maar de jongens vermaakten zich prima en het buffet was op een niet al te grote afstand, dus helemaal prima. Na 2 uur kwamen we aan op Terschelling en daar stond de Yellow Cab al op ons te wachten. Ideaal! Allemaal in 1 busje en op naar het complex van Terschelling. Eenmaal daar aangekomen was er nog tijd genoeg voor een tactische bespreking en de warming-up.

Stipt 12.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd en al snel begon het te hozen! Dat hield helaas de hele eerste helft aan. Na de pauze konden de mannen gelukkig in de zon voetballen. Om 14.30 uur was de wedstrijd klaar, snel omkleden en douchen want om 14.45 uur stond de Yellow Cab alweer op ons te wachten. Aangekomen bij de boot hadden we gelukkig nog tijd voor een bakje kibbeling en/of patat. De terug weg was op een van de nieuwere schepen van Doeksen en de jongens hadden nog wat energie over en gingen verstoppertje doen en even later knokkeltje en andere spelletjes. Al met al ging de terugreis ook snel en om 17.30 uur waren we terug in Harlingen. Het was een leuke dag en de stand….. Tja de jongens hebben 12-1 verloren. Op naar de volgende fase, dan gaan we er weer voor!!

Sponsoren