Nieuws Blijf altijd op de hoogte

#scheidsbedankt!

13-10-2020

#scheidsbedankt bij fc Harlingen!
De scheidsrechter is een onmisbare kracht tijdens een voetbalwedstrijd. Zij zorgen ervoor dat alle teams kunnen genieten van onze prachtige sport. Iedere week stappen zij in hun auto, op de fiets of nemen ze de benewagen om de wedstrijden te leiden. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij het spelletje kunnen beoefenen.

Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team.. kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens deze Week van de Scheidsrechter. Want het is niet altijd vanzelfsprekend dat een wedstrijd gespeeld kan worden, daar zijn diverse vrijwilligers voor nodig, waaronder de scheidsrechter en lijnrechter.

Met medewerking van Bakkerij Elsinga kregen ook afgelopen weekend alle scheids- én lijnrechters bij fc Harlingen wat lekkers bij de koffie. Bedankt voor jullie vrijwillige(!) inzet. #scheidsbedankt

Sponsoren