Nieuws Blijf altijd op de hoogte

#scheidsbedankt

13-10-2022

De Week van de Scheidsrechter, het is een jaarlijks moment van waardering voor scheidsrechters en lijnrechters. Ook bij fc Harlingen is er de afgelopen twee weekenden stilgestaan bij het feit dat er zonder scheids- en lijnrechters geen voetbal is. Ze werden allen getrakteerd op een heerlijk stukje oranjekoek van Bakkerij Elsinga.

En dat het niet alleen om fluiten, buitenspel en kaarten uitdelen gaat, bewijst de foto hieronder. Tijdens de wedstrijd van fc Harlingen JO19-1 tegen GAVC JO19-1 hielpen zowel een speler als de scheidsrechter de tegenstander die met kramp op het veld lag.

fc Harlingen mag zich verheugen op een klein maar ervaren scheidsrechterskorps dat zich wekelijks inzet om een wedstrijd te fluiten. Zij doen dat met en voor hun plezier. Daarnaast hebben we flink wat assistent-scheidsrechters langs de lijnen lopen die hun waardevolle bijdrage leveren en echt nodig zijn. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! En of het nou met de handen op de rug is of op de zaterdagochtend van de Visserijdagen, je kunt altijd op hun rekenen!

Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen! Zie hier Nick Teerling, zaterdagochtend scheidsrechter bij JO9-2, ‘s middags lijnrechter bij de JO15-1 en zondag als lijnrechter bij het 1e elftal.

De speelsters en begeleiding van MO15-1 hadden zelfs een bloemetje meegenomen voor de scheidsrechter!

Alle scheids- en lijnrechters bedankt!

 

 

Sponsoren