Renovatie hoofdveld – UPDATE –

26-04-2021

Na overleg met de Gemeente Harlingen werden eind maart de eerste werkzaamheden verricht omtrent de renovatie van het hoofdveld. We zagen toen al vele vrijwilligers aan het werk.
(zie vorig persbericht; Start gemaakt renovatie hoofdveld fc Harlingen – fc Harlingen (fc-harlingen.nl) )

TIJD VOOR EEN UPDATE!

Nadat de reclameborden, paaltjes, hekwerk, tegels en dug-outs verwijderd waren, werden de rijplaten neergelegd door BDS Harlingen b.v.

Putten werden verwijderd en lantaarnpalen verzet. Er kon gestart worden met heien!

Het heiwerk was in een dagje klaar en daarna werd de fundering voor de tribune uitgegraven. Ook dit klusje werd mede door de hulp van André Borsch van BDS Harlingen b.v. geklaard.

Zaterdag 24 april:

De toplaag van het hoofdveld is verwijderd en de gemeente heeft het veld omgeploegd. Vrijwilligers hebben de bekisting van de fundering voor de tribune gelegd en zodra de fundering helemaal klaar is kan de gemeente verder met het renoveren van het hoofdveld.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte!