Nieuws Blijf altijd op de hoogte

QVC JO10-1 is een maatje te groot voor fc Harlingen JO10-1

21-10-2018

In de bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag waren de jongens van QVC letterlijk en figuurlijk  te groot en te goed op elkaar ingespeeld om hier van te kunnen winnen. De druk van QVC was gelijk al te merken waardoor JO10 ondanks het harde werken en veel strijd de nul niet kon houden en kwamen met 1-0 achter. De kopjes gingen ook wat hangen toen het snel 2-0 werd.

Luuk stond de eerste helft op de goal en zorgde ervoor dat de ruststand maar 4-0 werd. Fysiek was QVC veel sterker, ze waren ook twee keer zo groot en de scheidsrechter liet ook wel veel toe. Er waren overtredingen bij waarvan menig ouder langs de kant dacht, dit moet toch een vrije trap zijn.

Na de rust werd het al snel 5-0 en toch bleef fc Harlingen strijden. Karlijn stond weer op goal en Luuk in de spits die toch voor meer balvastheid zorgde in de aanval. Hierdoor ontstonden kansen en Daan scoorde met een schot op goal 5-1. Jens de harde werker van het veld bleef ook maar druk zetten maar kwam niet tot scoren ondanks de goede schoten op goal. Uit een counter scoorde QVC 6-1. Jinne onze nieuwe aanwinst in de verdediging stond gelijk zijn mannetje in de eerste wedstrijd van hem. Hierdoor kon Roos wat meer in de aanval en scoorde hierdoor gelijk 6-2. Zat het er dan toch nog in? Wij langs de zijlijn dachten van wel, maar in het veld liep het anders. QVC liep uit naar 9-2 en de organisatie was een beetje weg bij JO10. Toch kwam er nog een kans na goed uitkappen van Daan en een goede assist naar Luuk scoorde onze spits 9-3. De wedstrijd was al gespeeld en er ontstonden nog kansen voor Jo10 maar het net bolde alleen nog maar voor QVC. De eindstand werd 12-3.

Een wedstrijd waarvan we veel kunnen leren en hoe we om moeten gaan met verlies. Helaas kun je niet altijd winnen. Maar volgende week hebben deze toppers weer een nieuwe kans. Dan spelen ze in Minnertsga.

Sponsoren