Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Pupil van de Week Daan van Slooten bij fc Harlingen 1 – Black Boys

15-11-2018

fc Harlingen 1 ontvangt Black Boys

HARLINGEN- Het Sneker Black Boys is aanstaande zondag de tegenstander in de vierde thuiswedstrijd van fc Haringen 1. De Snekers startten dit seizoen met een zege op Lemmer, maar wisten daarna geen punt meer te behalen. Om niet te ver af te zakken, zullen ze alles op alles zetten om een goed resultaat neer te zetten. Het verhaal van fc Haringen is bekend: in uitwedstrijden incasseert men teveel doelpunten, maar op eigen veld weet het zelfs lastige wedstrijden te winnen. Negen punten uit de voorgaande drie thuisduels. Onze jongens zullen er onder leiding van Gerrie Schouwenaar dan ook alles aan doen om de punten wederom in eigen huis te houden. De aftrap van dit duel op sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en zal gedaan worden door Daan van Slooten. Daan stelt zich even voor:

Daan van Slooten is 9 jaar en zit op Het Wad op school en houdt van pizza. Hij voetbalt bij fc Harlingen vanwege de leuke manier waarop men met de jeugd omgaat. Al anderhalf jaar voetbalt hij bij fc Harlingen. Hij zit bij de JO10 en speelt op het middenveld.
Daan zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Hakim Ziyech. Daan houdt ervan om buiten te spelen, heerlijk trampoline springen of een balletje trappen. Op school heeft hij het enorm naar zijn zin en hij bruist van de energie. Die energie kan hij mooi kwijt op de trainingen en de wedstrijden bij fc Harlingen. In de JO10 voetbalt hij met allemaal leuke leeftijdsgenoten.
Profvoetballer wil hij wel worden en hij is ook best wel fanatiek. Een mooie beweging of een slim pass zit er al in. Soms staat hij te dromen of vraagt hij zich af of hij de tegenstander geen pijn heeft gedaan. Maar iedere week lekker voetballen en het plezier wat ze met zā€™n allen hebben, vind hij het mooiste wat er is.

Komen jullie allemaal kijken bij de wedstrijd?

Sponsoren