Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Plezier en winnaars bij de meiden van fc Harlingen tijdens spelochtend

22-03-2021

De eerste lentedag zorgde voor een hoop plezier op de grasvelden. Niet alleen de koeien deden hun vreugde dansje, de meiden van fc Harlingen lieten deze ochtend ook van zich horen!

Onder begeleiding van Ingrid Hoekstra, Julia IJdema, Ashley Nauta en Lizzy Ligthart werd er een zeskamp afgelegd met diverse onderdelen waaronder o.a. het hilarische ski-lat-lopen. Dit onderdeel zorgde voor een hoop plezier!

De tijden van de teams werden genoteerd door de vakkundige juryleden Mark Koornstra en Linda Vreugdenhil en na de zeskamp volgde een partijtje waarbij de meiden nog meer energie kwijt konden. Vervolgens, na een kleine pauze, werd er een quizzz gespeeld waarbij meerkeuze- maar ook open vragen voorbij kwamen.

Als laatste werd er een TikTok challenge gehouden en werden er prachtige filmpjes gemaakt. Uiteindelijk werden alle punten bij elkaar opgeteld en werd het team bestaande uit: Anouk van der Meijden, Berit Bouma, Denise Vaarkamp en Mila Koornstra de absolute winnaars!

Alle foto’s zie je hier

 

Een dankwoord gaat uit naar de trainsters en leiders van fc Harlingen MO12 en fc Harlingen MO15. Voor een kleine sfeerimpressie is er een kleine compilatie van deze ochtend gemaakt en die zie je hier:

http://https://youtu.be/IGU8JcqYZ40

 

Sponsoren