Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Plezier, doelpunten en strijd voor JO8

28-10-2018

Wedstrijdverslag LAC Frisia tegen fc harlingen JO8 van 27 oktober 2018

Om 9.15 uur was het verzamelen bij fc Harlingen om te vertrekken naar LAC Frisia Leeuwarden. Rutger en Tygo zijn nog met vakantie dus we vertrekken met 8. Ze beginnen met de warming up en Frisia lacht een beetje om onze Benthe in de goal (een meisje als keeper) maar daar komen ze snel van terug. Het is 10.15 uur als daar het fluitsignaal klinkt om te beginnen.

We spelen 8 tegen 8 dus het is best een vol veld. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Lucas, Lasse, Kyron, Anne-Jeppe, Luquenio, Almoutaz en Jepser staan in het veld en Benthe staat haar vrouwtje in de goal. Er komt al snel een kansje voor fc Harlingen maar de keeper had hem. Een corner voor Frisia maar daar stond Benthe prima te keepen. Al snel valt de 1-0 uit een corner voor Frisia. Een kans voor ons even later maar deze raakt helaas de paal. Door goed overspel valt de 1-1 door Almoutaz. En even later scoort Almoutaz de 1-2. Het is een mooie pot om naar te kijken. Vlak voor rust scoort Jesper de 1-3. Rust.

De tweede helft gaat los. Ze gaan er allemaal gelijk weer vol tegen aan. Anne Jeppe krijgt een bal tegen het oor maar je moet niet menen dat hij eruit wil. Gewoon door gaan. Wat een spannende wedstrijd om naar te kijken. Daar was de 1-4 van Jesper. En het scoren houdt nog niet op. De 1-5 van Almoutaz, Frisia scoort de 2-5, maar de 2-6 komt van Almoutaz; hij schiet tegen de keeper en hij valt in het goal. fc Harlingen is het doelpunt nog aan het vieren en Frisia neemt de aftrap al. De spelers worden even bij de les geroepen en net op tijd zijn ze er om de bal bij onze goal weg te halen.  Indribbelen van Jesper op goal maar daar stond Lucas die hem er voor Frisia uit de goal haalt. Einde wedstrijd. En wat hebben ze allemaal weer een plezier gehad vandaag!

Volgende week moeten ze weer uit en wel naar Franeker.

Sponsoren