Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Ondanks verlies veel plezier bij JO8

02-12-2018

Zaterdag ontving fc Harlingen JO8 LAC Frisia uit Leeuwarden op het sport complex van fc Harlingen. De JO8 was helemaal compleet, en onze jongens en dame hadden er weer veel zin in. Met Bente op de goal, Anne-Jeppe als eerste wissel en in het veld Lasse, Almoutaz, Luquenio, Rutger, Jesper, Kyron, Tygo en Lucas werd om 9 uur de aftrap genomen.

De JO8 begon met vol vertrouwen aan de eerste helft. Want ja, tot nu toe hadden ze op een gelijkspel na alles gewonnen. Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren werd snel duidelijk. Na enkele minuten stond fc Harlingen 0-1 achter. Jesper maakte snel de gelijkmaker en door Almoutaz werd het 2-1. LAC Frisia kwam echter weer snel op voorsprong, maar door Lucas werd er met 3-3 de rust in gegaan.

Na de rust gingen we verder zonder Luquenio hij moest namelijk ook nog afzwemmen. Tygo stond in de goal de 2e helft en Bente stond haar vrouwtje voor het eerst in het veld. Ondanks dat Jesper nog scoorde, had de JO8 op enkele kansen na de kop er niet echt bij. Ze wilden wel maar de bal ging er voor fc Harlingen niet meer in. Na het laatste fluitsignaal stond het 4-8.

 

Ondanks het verlies werd er na afloop met veel plezier de penalty’s genomen en de handen van de tegenstander geschud. Dit was voor de winterstop de laatste thuiswedstrijd voor de jongens en dame. Volgende week zijn ze vrij en daarna staat er nog een uitwedstrijd tegen Bolsward op het programma. Groet Klaas Groenewold.

Sponsoren