Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Oldstars Friendship Cup

09-07-2022

Vrijdag 15 juli spelen de Walking Football teams van fc Harlingen en Oldeberkoop een vriendschappelijk wedstrijdje. Inzet? De eerste OldStars Friendship Cup!

 

Vrijdag 1 april bracht de Karavaan van de Vriendschap van Simon Vuyk in Oldeberkoop een bezoek aan de walking footballers van vv Sport Vereent OldStars. Een van hun spelers, Marcel, had het zwaar omdat zijn vrouw Janka terminaal kanker had. De Karavaan van de Vriendschap ging na de training bij haar langs wat resulteerde in een emotioneel en o zo bijzonder vriendschapsmoment.

Maandag 4 juli 2022 viel het doek en moest Janka zich laten euthaniseren. Des te specialer wordt de wedstrijd die vv Sport Vereent OldStars op initiatief van de Karavaan van de Vriendschap tijdens de Tall Ships Races gaan spelen tegen de OldStars (‘Ouwe Seunen’) van fc Harlingen. Inzet is de eerste OldStars Friendship Cup. Een titanenstrijd tussen de misschien wel mooiste vriendenteams van Friesland. Vrijdag 15 juli om 13.00 uur op het sportpark van fc Harlingen aan de Oosterparkweg, publiek is uiteraard van harte welkom!

 

Bron: Harlinger Courant, Karavaan van de Vriendschap

Karavaan van de Vriendschap: Simon Vuyk, Mirjam van der Heide, Bruno Rummler, Colinda Zandberg en Annalies Muurling.

 

Mis niks en volg ons via de socials

 

Sponsoren