Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Oefenwedstrijden voor fc Harlingen 1 en fc Harlingen VR1

28-02-2019

Uitslagen
Zowel fc Harlingen 1 als fc Harlingen Vrouwen 1 hadden geen competitiewedstrijd afgelopen weekend. Vrouwen 1 zag de wedstrijd afgelast worden en dus een vrij weekend voor beide teams. fc Harlingen 2 nam het in een uitwedstrijd op tegen De Walden 2 en konden daar niet winnen. Het werd 5-3. Fc Harlingen 3 speelde gelijk in Sneek tegen LSC 1890 5. Het werd 1-1.

Fc Harlingen VR1
Om niet te lang stil te staan staat er voor morgen een oefenwedstrijd tegen Franeker VR1 op het programma. De Vrouwen van fc Harlingen doen het zeer goed in de vierde klasse. Op 9 maart om zal de competitie hervat worden middels een thuiswedstrijd waarbij Beetgum VR1 de tegenstander is. De oefenwedstrijd van zaterdag zal in het teken staan van wedstrijdritme en tactische speelwijzes. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Fc Harlingen 1
Het vlaggenschip van fc Harlingen speelt aanstaande zondag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Leeuwarder Voetbalvereniging (LVV) Friesland. De ruime zege tegen Lemmer in de laatste competitiewedstrijd moet de Harlingers toch het nodige zelfvertrouwen hebben gegeven. De Leeuwarders staan momenteel negende in de derde klasse A en zijn zeker geen onbekende tegenstander. Uiteraard is een ieder weer van harte welkom bij dit duel om de jongens toe te juichen. De wedstrijd op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Programma:
ZATERDAG thuis:
15.00 uur fc Harlingen VR1 – sc Franeker VR1
ZONDAG thuis:
14.00 uur fc Harlingen 1 – Lvv Friesland 1

Sponsoren