Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Oefencampagne VR2 van start met jubileumwedstrijd

01-03-2022

De oefencampagne van de dames van fc Harlingen 2 is afgelopen zaterdag 26 februari van start gegaan. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Lizzy en Kikki als een soort jubileumwedstrijd voor Lisa die de volgende dag 50 jaar is geworden.

Het jubileumteam bestond uit een mix van oud voetbalsters en hun dochters. Het zonnetje scheen heerlijk waar het toegestroomde publiek ook heerlijk van genoot. De wedstrijd ging van start met een evenwichtige strijd. Je kon zien dat ze al een tijdje niet meer gespeeld maar het enthousiasme spatte ervan af. Na een paar minuten kwam de rust terug in het spel en kon je de kwaliteiten van de oud spelers zien die de bal dan ook rustig heen en weer speelden. Maar de snelheid van de dochters in het jubileum team maakten het verschil. Na een prachtige versnelling scoorde Meike haar 1e doelpunt. De jubileumploeg werd langzamerhand sterker daarom besloot keeper Annemarie even wat drinken te halen. Dit werd heel slim gezien door Nancy die met een afstandsschot de keeper verraste die net nog niet terug in haar doel was. Het jubileum team werd sterker in de wedstrijd na een combinatie als vanouds tussen Janneke en Lisa scoorde Lisa 1 – 2.

Even later ging Meike na een prachtige pass van moeder Marit er met de bal vandoor die iedereen het nakijken gaf en scoorde bij haar tante (1 – 3) en niet veel later 1 – 4. Het jubileumteam vond het toen wel welletjes en wilden de wedstrijd rustig uitvoetballen, Nancy was het hier niet mee eens en met een snoeiharde pegel maakte zij de 2 – 4 maar verder dan dat kwamen ze niet. Eindstand 2 – 4.

Op naar de 3e helft wederom vol met verassingen. Al met al een sportieve gezellige zonnige geslaagde dag.

 

 

Sponsoren