Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe jaar ingeluid tijdens zeer gezellige nieuwjaarsreceptie fc Harlingen

10-01-2024

Namens het bestuur van fc Harlingen heette voorzitter Nico Beuker in zijn nieuwjaarstoespraak de vele aanwezigen hartelijk welkom en wenste allen een mooi, gezond, sportief en succesvol 2024 toe. Nico benadrukte in zijn speech nogmaals dat een club zonder vrijwilligers geen club is en sprak zijn dank uit naar iedereen. “Op alle mogelijke manieren zorgen jullie met z’n allen voor een goede sfeer”, aldus Nico. De organisatie van het Havenstadtoernooi werd in het bijzonder bedankt voor het organiseren van alweer de 41ste editie van het zaalvoetbaltoernooi wat traditiegetrouw op oudjaarsdag gehouden wordt in de Waddenhal.

Daarna werd Age Tichelaar naar voren geroepen voor zijn jaarlijkse nieuwjaarsspeech. De zeer emotioneel aangeslagen Age deed zijn woordje. En zoals we van Age gewend zijn, altijd met een kritische noot maar ook altijd met de woorden dat ie zo trots is op zijn cluppie. Een staande ovatie volgde waarbij hij werd toegezongen door het publiek: “Age, Age, Age…”

Na het officiële gedeelte konden de voetjes van de vloer. Dit onder leiding van ‘Orkest Band Let’s Go’ die voor een gezellig stukje muziek zorgden. De bar draaide op volle toeren en de catering – verzorgd door Broodje Nuchter – liet zich goed smaken. Hulde voor de dames en heren van de activiteiten-, bar- én schoonmaakcommissie, die deze middag/avond tot in de puntjes hebben verzorgd.

Sponsoren