Nieuws Blijf altijd op de hoogte

NIEUW bij fc Harlingen, het informatieboekje!

21-04-2022

Met veel trots overhandigde de voorzitter van de jeugdcommissie van fc Harlingen Freerk Attema het allereerste exemplaar van het nieuwe informatieboekje aan voorzitter Nico Beuker.

Het informatieboekje is tot stand gebracht door de jeugdcommissie en is bedoeld voor de ouders/verzorgers van nieuwe leden. Met behulp van het grafisch ontwerp van E. Van Sertima werd het boekje gedrukt bij Grafisch Centrum Harlingen en afgelopen zaterdag werd het allereerste exemplaar overhandigd aan Nico Beuker. Nico spreekt vol lof over de manier waarop alles is geregeld binnen de jeugdcommissie van fc Harlingen.

NIEUWE LEDEN
Het informatieboekje bevat alle belangrijke informatie over bijvoorbeeld de belangrijkste contactpersonen, gedragsregels en wat we van alle leden en ouders verwachten. Een voetbalvereniging is immers van ons allemaal en daarom is het belangrijk om te weten wat we van elkaar mogen verwachten en hoe dingen werken, zodat we met z’n allen zo veel mogelijk sportplezier kunnen beleven. Het nieuwe informatieboekje zal binnenkort aan alle nieuwe leden overhandigd worden.

 

Mis niks en volg ons via de socials:

Sponsoren