Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Nieuw bij fc Harlingen; ClubCollect

14-11-2023

Beste leden,

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de organisatie, namelijk het innen van lidmaatschaps- en sponsorgelden. Doorgaans is het innen van contributies een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Wij hebben daarom besloten te gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van factureren automatiseert, waaronder het incasseren van de contributies, versturen van facturen, betaalverzoeken en het versturen van betalingsherinneringen en aanmaningen namens ons.

 

Hoe werkt het precies?

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze organisatie ondersteunt bij het innen van gelden. Voortaan ontvang je vooraf een mail van ClubCollect over wanneer een incasso gaat plaatsvinden of ontvang je een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per mail, sms of per brief. De contributie van alle spelende leden zal vanaf dit seizoen per kwartaal geïncasseerd gaan worden, alleen nog voor de niet-spelende leden, donateurs en de vrienden van FC Harlingen zal de incasso nog 1 keer per jaar gaan plaatsvinden. Aangezien de inrichting de nodige tijd heeft gekost zullen we de incasso van eerste 2 kwartalen in één keer incasseren.

Delen van gegevens

Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie ons hiervoor benaderen.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur

Janny Stellingwerf, penningmeester

✉ penningmeester@fc-harlingen.nl

Sponsoren