Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Na hard werken tóch nog een puntje voor fc Harlingen MO15-1

14-11-2022

Helaas lijkt het erop dat Sigrid en Tara voor langere tijd geblesseerd zijn. De andere meiden waren wel beschikbaar voor de wedstrijd tegen Blauw Wit’34 MO15-2. We begonnen met Kim op goal, Sanne en Lenthe op de back posities. Ons vaste centrale duo bestaande uit Yalenka en Denise. Aanvoerdster Mila centraal op het middenveld, geflankeerd door Karlijn en enigszins verrassend Tiffany. De trainsters Marleen en Julia wilden Roos eens op de rechtsbuiten positie laten beginnen, die samen met Britt en Jaylin voor goals moesten gaan zorgen. De wissels van vandaag waren Maud en Marije.

Terwijl onze vaste scheidsrechter Wanner Los de wedstrijd op gang hielp, was leider Mark nog op zoek naar de afstandsbediening van het scorebord. Op het moment dat het scorebord bediend kon worden kon er gelijk 1-0 aangegeven worden door een vroeg doelpunt van Roos. Het experiment met Roos op rechts was daarmee al geslaagd. fc Harlingen bleef goed druk zetten en het was Mila die op het middenveld de bal veroverde. Roos was al begonnen met lopen en Mila zette haar alleen voor de keeper. Met een heerlijke uithaal belande de bal in de kruising 2-0! Dit was tevens de ruststand.

Na rust was Blauw Wit meer in balbezit. Door wat pijntjes en ongemakken moest er bij de fc Harlingen veelvuldig gewisseld worden. Jaylin kon de wedstrijd niet volmaken door een knieblessure en ook Maud kon de wedstrijd niet uitspelen. fc Harlingen werd naar achter gedrongen en de 2-1 viel 10 minuten voor tijd. Het geloof in een punt begon sterker te worden bij Blauw Wit. En die viel ook wat ongelukkig uit een corner, 2-2. Door hard te werken en ook het fysiek te gebruiken door onze meiden werd tóch het punt uit het vuur gesleept. Eindstand 2-2! Volgende week spelen we uit tegen Leovardia.

Sponsoren