Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Mooie overwinning van JO11-2

24-09-2018

Na 3 bekerwedstrijden begon nu dan de competitie voor fc Harlingen JO11-2. We hebben er weer zin in! Sven heeft zijn vinger tussen de deur gehad dus kon niet keepen maar wel voetballen dus daarom stond Julian op de goal. We hadden nog 1 wijziging in het team. Mike is nu bij ons in het team gekomen. Nadat de leiders de jongens op scherp hadden gezet begon de wedstrijd.

fc Harlingen begint goed aan de wedstrijd en krijgt al snel wat kansen de voorhoede weet elkaar goed te vinden. Mike krijgt al snel een mooie kans op goed aangeven van Sven en Wesley. Achterin stonden Nick en Eelco super te verdedigen en dan ook nog Julian die ook een paar keer goed ingreep. Al snel kwam fc Harlingen op 1-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Mike die kwam tot stand door goed voorzetten van Moumen. fc Harlingen krijgt voor rust nog wel wat kansen door goed samen spel van Kordian, Wesley en Sven maar helaas net niet het doel. En dan gaat Sven op avontuur, een mooie solo en ja ook knap in t hoekje 2-0. Dit is ook de ruststand.

Na de rust gaan de mannen verder door een goede aktie van Ouwe Syl wordt het 2-1. fc Harlingen moet weer aan de bak. Kordian geeft een goede bal op Moumen maar helaas net naast. Dan scoort Wesley de 3-1. Ouwe Syl krijgt ook nog wat kansjes maar de mannen achterin houden het hoofd er goed bij. Tijmen krijgt ook nog een mooie kans maar helaas net naast. In de slotfase scoren Mike, Tijmen en Moumen nog 1 keer zodat er een mooie 6-1 uitslag was.

Sponsoren