Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO17 wint laatste thuiswedstrijd

30-05-2024

Het seizoen zit er bijna op en de meiden van MO17 hadden het in de vierde fase zwaar in hun poule. Ondanks dat er niet veel punten waren behaald, begonnen de meiden woensdagavond met frisse moed aan hun laatste thuiswedstrijd. Hierbij versterkt met een aantal meiden van de MO13, waarbij Emma voor het eerst meedeed met de MO17. Deze avond kwamen de meiden van Workum op bezoek. We hadden al eens in Workum gespeeld en dat waren mooie en spannende wedstrijden, dus wat zou het vanavond worden?

Het waren de meiden uit Workum die al snel op voorsprong kwamen. Voor onze meiden was er nog tijd genoeg om de stand om te buigen en dat gebeurde ook, want al snel leek Sanne de stand gelijk te trekken. Helaas werd deze afgekeurd wegens buitenspel. Sigrid, Tara en Mila hadden het middenveld goed onder controle en Britt E, Tiffany en Britt B gaven hun tegenstander weinig ruimte en uiteindelijk stond de 1-1 op het scorebord. Nog voor de rust stonden onze meiden zelfs op een 4-1 voorsprong.

Ook na de rust konden de meiden van Workum het verschil niet maken, want ze kregen wel kansen, maar Yalenka ontpopte zich als getalenteerd keepster en haalde de ene na de andere bal van de lijn. Hierbij werd ze in de achterste linie geholpen door Denise en Marije die zich niet zomaar voorbij lieten lopen. Ismay en Jaylin zorgden voorin voor snelheid, waarmee ze de tegenstander vaak van zich afschudden en de score opvoerden. Ook Tiffany wist het net nog te vinden.

Zo eindigde de wedstrijd in mooie en verdiende 8-1 voor onze toppers. Dank aan Emma, Britt E, Ismay en Jaylin van de MO13 die het geweldig hebben gedaan.

Zaterdagochtend spelen we de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Zeerobben. We trappen dan af om 10.30 uur en hopen dat er zoveel mogelijk ouders/opa’s/oma’s/broers/zussen de meiden komen aanmoedigen.

Sponsoren