Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO17-1 oefende ter voorbereiding tegen Wit Zwart Sneek

03-09-2021

Woensdagavond stond de oefenwedstrijd tegen Wit Zwart Sneek op het programma. De volgende 11 mochten beginnen, 5 spelers begonnen op de bank.

Op goal: Emma
Verdedigers: Pena, Jutta, Anouk en Berit.
Middenveld: Meike, Rixt B en Rixt J.
Aanval: Sara, Roliene en Sophia
Wissel: Agathe, Svenya, Suus, Tijana en Eliza.

De meiden begonnen fel aan de wedstrijd en dit resulteerde al snel in een paar grote kansen van Rixt B. en Roliene. Helaas troffen ze geen doel. Sneek kreeg ook kansen maar onze (bijna) nieuwe aanwinst Emma keerde de een na de ander. Zonder angst verdedigde ze het goal met steeds weer applaus van het publiek. Bij Sneek lopen een paar snelle en behendige meiden en zij schoten er voor rust dan ook 3 binnen.

Na rust gingen de meiden van Harlingen door met vechten en dat resulteerde in een mooi doelpunt van Meike. Kneiterhard en vlak onder de lat, dus onhoudbaar voor de keeper. 1-3
Een kwartier later is het Sophia, en zij deed iets wat ze nooit durfde, namelijk niet inhouden en gewoon doorlopen op de keeper! (het lijkt zo makkelijk) En dat werd beloond met een prachtig en zeer verdient doelpunt. 2-3
Zo leek het nog even spannend te worden, maar helaas was het Sneek die nog scoorde met veel geluk. Via de paal en de rug van Emma rolde de bal het doel in. 2-4 en tevens de eindstand.

Ons MO17 gaat steeds beter spelen, sommige meiden zijn met sprongen vooruit gegaan en met de nieuwe aanwinsten worden ze als team steeds sterker.

Laat het seizoen maar beginnen!

Sponsoren