Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO15-1 sluit beker/oefenperiode af

16-09-2019

MO15-1 sluit beker/oefenperiode af en gaan zich opmaken voor de reguliere competitie

Afgelopen zaterdag stond de laatste poule-wedstrijd in de bekerronde op het programma voor MO15-1. Stonden de meiden vorig jaar nog in de finale, vandaag zou dit bekeravontuur hier al eindigen. De wedstrijden tegen Bolsward en Franeker werden verloren en om door te gaan in de bekerronde moet je 1e worden in de poule. Deze periode zal dan ook gezien worden als oefenperiode voorafgaand aan de competitie die a.s. zaterdag begint.

Maar eerst dus deze wedstrijd op eigen veld tegen BOSO Sneek. De meiden ging zeer goed van start en dit leverde gelijk al kansen op. Ondertussen bleken de grensrechters voor hun eigen ploeg te vlaggen en moest er dus snel even worden overgestoken. Dat deze heren hierop aangesproken werden door een dame zegt ook wel weer genoeg ?
Toen iedereen op de juiste plek stond kreeg Mirte de bal en zij schoot rustig binnen. 1-0
BOSO werd hierdoor wakker en begonnen toen ook te voetballen, al snel viel het ene na het andere doelpunt. We gingen dan ook de rust in met een grote achterstand.

Ook in de 2e helft ging het niet beter, Sara 1 en 2 en Berit werden vandaag duidelijk gemist. De meiden probeerden wat ze konden maar het bleef gatenkaas. BOSO ging vrolijk verder, zij hadden wel een leuke dag. Ver in de 2e helft deed Meike nog een poging en gooide alle frustratie eruit, onhoudbaar voor de keeper 2-6. BOSO scoorde nog een keer en zo eindigde deze wedstrijd in een 2-7 nederlaag.

Foto’s gemaakt door Peter IJdema zie jeĀ hier

Gelukkig hebben de meiden nooit veel last van een nederlaag, de stemming blijft altijd goed. Maar snel door naar de competitie en dan zijn we hopelijk ook weer compleet. Sara zal haar ploeg blijven aanmoedigen, met een stel zwaaiende krukken zal ze laten merken dat ze er is.

Zaterdag wordt er om 12.30 uur afgetrapt op de velden van MKV in Leeuwarden. Dan staan onze meiden weer vol energie op het veld en gaan ze Met Kracht Vooruit!

Sponsoren