Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO15-1 gaf niet op

13-10-2019

MO15-1 gaf niet op tegen St. Stiens/DTD MO15

Zaterdag moesten de meiden van fc Harlingen MO15 naar Cornjum om daar tegen de meiden van ST Stiens/DTD MO15 aan te treden. De meiden van fc Harlingen hadden de eerste helft veel moeite met de grote meiden van ST Stiens/DTD en waren in de duels te lief, waardoor ze al snel op een 3-0 achterstand kwamen. Mouwen omhoog en toch proberen een tegengoal te maken maar wat de meiden ook probeerden ze kwamen niet door de sterke achterhoede van ST Stiens/DTD heen.

Helaas resulteerde het in een 6-0 achterstand met rust. Na een peptalk in de rust van de trainster/leidster kwamen de meiden van fc Harlingen met opgeheven hoofden het veld weer op en vol goede moed gingen ze de 2de helft in maar ST Stiens/DTD maakte gelijk de 7-0 en 8-0. Maar de meiden gaven niet op en een goede steekbal vanaf de midden op de snelle spits resulteerde eindelijk in een tegentreffer 8-1 en fc Harlingen bleef druk zetten op de keepster van ST Stiens/DTD en daar was de 8-2 door snel schakelen van de meiden van Harlingen. De snelle spits van ST Stiens/DTD maakte er 9-2 van. Maar de meiden van Harlingen hadden vanaf achteruit een mooie aanval echter werd deze gestopt door de keepster en die zou snel uittrappen maar kwam in de voeten van de spits van fc Harlingen en die schoot met haar chocolade been de bal in t net 9-3. Dit was tevens de einduitslag!

De meiden van fc Harlingen hadden voor de scheidsrechter nog wel even een bloemetje meegenomen in verband met de Week van de Scheidsrechter. De meiden hebben pas op 2 november weer een wedstrijd en wel thuis tegen MKV’29.

Sponsoren