Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO13-1 vecht tegen ongeslagen kampioen

16-05-2018

Op een prachtige zonnige dinsdagavond reisden we af naar het altijd mooie Bolsward.
De selectie was bijna compleet en dus starten we met maar liefst 5 wissels! Met onze nieuwe aanwinsten Jazzlyn en Yuna. Zij speelden hun eerste wedstrijd. De meisjes van MO13-1 zijn nog steeds op zoek naar die ene wedstrijd waarbij ze de volle 3 punten kunnen verdienen. Afgelopen dinsdagavond werd er gestreden tegen Bolsward MO13-1. Een bijna onmogelijke opgave om hier met winst vandaan te komen vanwege het feit dat Bolsward MO13-1 al ongeslagen kampioen was geworden. De eerste wedstrijd werd verloren met 11-0, dus het doel was om niet weer 11 om de oren te krijgen. Maar de meiden gingen er met goede moed aan beginnen.

De 1-0 viel echter al binnen 2 minuten, dus dat viel wel wat tegen. Heel af en toe kregen de meiden van fc Harlingen de kans om in de aanval te gaan maar al snel veroverde Bolsward dan alweer de bal. Iedereen bleef vechten voor de bal en niemand gaf de moed op maar toch werd er gerust met 6-0 achterstand.

Na de rust ging het beter en Mirte hield nogal wat ballen tegen in dat grote doel. De keeper van Bolsward stond na de rust inmiddels op de middenlijn, zij kreeg welgeteld 1 bal. Het was dus zoals verwacht 1 richtingsverkeer. De wissels hadden ondertussen de grootste lol, dat is natuurlijk ook belangrijk. Voor beide teams is hier natuurlijk weinig aan, de uitslag werd uiteindelijk 0-10. Het doel werd wel bereikt! En dat was mooi!

Zaterdag komt AVC MO13-1 naar Harlingen en de wedstrijd begint om 12.00 uur.

Sponsoren