Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MO13-1 sluit competitie winnend af

03-12-2018

MO13-1 sluit competitie winnend af

Zaterdag was de laatste wedstrijd van deze anderhalve competitie voor fc Harlingen MO13-1. Voor de derde keer tegen AVC. De 1e ontmoeting werd kansloos verloren met 4-0, de 2e wedstrijd waren onze meiden veel beter maar maakten we de kansen niet af en zo werd ook die wedstrijd verloren. Vandaag moest het dus gebeuren en wel op eigen veld. Wat zou het mooi zijn om de competitie winnend af te sluiten.

De meiden hadden er weer zin in en met een volle bank floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Al snel was duidelijk dat fc Harlingen de betere ploeg was vandaag. Lang bleef het 0-0, maar uiteindelijk weet Mirte dan toch het net te vinden en zo gaan we rusten met een voorsprong. En… dat voelt toch wel lekker.

In de 2e helft gaan de meiden volop door, overal wordt gevochten voor de bal. Ook AVC krijgt kansen en hoewel Kim weer goed staat te keepen glipt er toch een door, en zo staat het toch weer gelijk. Maar de meiden schrikken hier niet van en snel wordt er weer afgetrapt. Er hangt vandaag winst in de lucht. En ja, het duurt niet lang. Mirte kapt en draait en schiet hard binnen. 2-1! Vlak voor het einde krijgt ook Meike het nog op de heupen en zij schiet zelfs nog de 3-1 binnen.

Wat prachtig om te zien hoe deze groep is gegroeid de laatste maanden.
Zelf voelden ze dit waarschijnlijk ook zo want de overwinning werd gevierd alsof het een kampioenschap was.

Sponsoren