Nieuws Blijf altijd op de hoogte

MKV’29 JO11-4 – fc Harlingen JO11-3

25-03-2018

Vandaag staat MKV uit op het programma voor de jongens van JO11-3, ze hebben er zichtbaar zin in. Aangekomen in Leeuwarden moesten wel even twee keer kijken of we op de goede plaats waren aangekomen want we zagen een bijna zwart veld i.p.v. groen. Na nog een keer goed kijken bleken we wel degelijk goed te zitten al waren ze waarschijnlijk wat uitgeschoten met het verstrooien van de kunstgraskorrels want die lagen er in overvloed t.o.v. de grassprietjes. Dit alles stond onze jongens niet in de weg om een mooie wedstrijd te spelen. Door alle jaren heen waarin de meeste jongens al langere tijd met elkaar spelen zie je duidelijk dat het samenspel groeit, mooi om te zien.

De scheidsrechter geeft het startsignaal en ze zijn los. Al gauw krijgt MKV een corner maar die wordt mooi uit het goal gehouden door de mannen. Meteen aan het begin zijn er al mooie kansen voor Jesse, Daniel en Chris maar deze mogen er nog niet in. Niet veel later is er weer een kans voor MKV maar keeper Lars zorgt ervoor dat deze het goal niet bereikt, mooie redding. Nu de jongens zijn warm gedraaid kan het spel pas echt beginnen. Milan omzeilt met zijn snelle voetenwerk twee verdedigers van MKV, geeft hem af naar Wessel naar Daniel om vervolgens op de voet van Wesley te komen en die scoort 0-1.

En dan gaat het snel, Jesse geeft mooie voorzet aan Wesley 0-2. Niet veel later scoort Daniel 0-3 en Wesley 0-4. Ondertussen is er een mooie kopbal van Gijs en staat Mente weer als een rots in de verdediging. Van een behoorlijke afstand schiet Milan 0-5. Ondertussen vliegen de kunstgraskorrels de kids om de oren maar dat weerhoudt Jesse er niet van om 0-6 te scoren. Prachtig samenspel van Wessel naar Chris die hem aangeeft aan Milan om vervolgens 0-7 te maken. Corner voor fc Harlingen die door Gijs wordt genomen en deze komt prachtige op de voet van Milan terecht en die scoort 0-8.

Daar is de enige kans voor MKV en die laten ze niet liggen en ze scoren 1-8. Dat laat fc Harlingen liever niet gebeuren dus daar is de 1-9 van Milan. Er volgt nog een prachtige omhaal van Wesley 1-10 en de laatste goal van Daniel vliegt over de keeper heen en dat maakt de eindstand op 1-11!!

Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 7 april, een echte stads derby tegen Zeerobben in Harlingen, komt u ook aanmoedigen? Hopelijk tot dan en alvast een fijne Pasen!

Sponsoren