Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Meisjestraining fc Harlingen 

31-08-2021

Een uniek trainingsuurtje bestemd voor meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar. Het wordt weer gegeven! Vanaf nu elke WOENSDAG van 17.30 – 18.30 uur. Onder leiding van Audrey Hiemstra krijgen de meisjes – zonder tussenkomst van jongens – training. Ieder meisje mag meedoen en opgave gaat via coördinator meidenafdeling Ingrid Hoekstra (telefoonnummer 0648933054)

Groei
De tijd dat voetbal alleen voor jongens is, is allang voorbij. Het meisjes- en vrouwenvoetbal staan inmiddels op de kaart en steeds meer verenigingen omarmen het vrouwenvoetbal waardoor het ledenaantal onder vrouwen blijft groeien. Ook bij fc Harlingen zijn er nieuwe teams ontstaan.

Elke woensdag
Alle (!) meisjes tot en met 11 jaar trainen ELKE WOENSDAG gezamenlijk van 17.30 – 18.30 uur! Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. Trainen in kleine groepjes, met goede begeleiding en de persoonlijke aandacht maakt het uniek.

Ben jij of ken jij een meisje die voetballen ook leuk vindt? Lijkt het jou leuk om met andere meisjes een balletje te trappen en zou je ook mee willen doen met deze meisjestraining? Meld je dan aan bij Ingrid Hoekstra op telefoonnummer 0648933054. Je krijgt dan direct de nodige informatie én je kunt gratis en vrijblijvend een aantal keren meedoen! Ook voor vragen en/of verdere informatie kun je terecht Ingrid Hoekstra. Neem gerust je vriendin mee want voetballen is leuk voor iedereen! Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Met andere woorden: voetbal is om van te houden.

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=FfPKFkij4XU

Sponsoren