Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Meetraindagen: speel jezelf in de kijker!

19-03-2024

We zitten nog vol in het huidige seizoen, maar kijken ook al vooruit naar het nieuwe seizoen (2024-2025). Een nieuw seizoen waarin we starten met een MO11, MO13, MO15 én een MO17. Heb jij de ambitie om (weer) op voetbal te gaan? Doe dan mee met de meetraindagen!

WANNEER?

We merken de laatste tijd dat er steeds meer de behoefte is om een keer mee te trainen bij de meisjesteams van fc Harlingen. De meetraindagen zijn bedoeld voor alle meisjes met de ambitie om (weer) op voetbal te gaan. Tijdens de meetraindagen kun je jouw talent laten opvallen bij één van de scouts van fc Harlingen.
De meetraindagen zijn op:

  • woensdagavond 17 en 24 april
  • woensdagavond 22 en 29 mei

En het maakt niet uit hoe goed je bent of hoeveel ervaring je hebt, ieder meisje van 7 tot en met 17 jaar is meer dan welkom!

AANMELDEN

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl
Vermeld daarin duidelijk je naam, leeftijd en eventueel je huidige club en team. Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding en meer informatie over bijvoorbeeld de tijden.

Ben je een voetbalster of keepster óf lijkt het je leuk om te gaan voetballen? Geef je op en doe gratis en vrijblijvend mee! Fc Harlingen wil ieder meisje de kans geven om mee te trainen en het plezier van het voetballen te laten ervaren, dus geef je snel op!

Sponsoren