Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Makelaardij Stegenga nieuwe shirtsponsor voor fc Harlingen JO13-1

07-03-2022

Met trots kan fc Harlingen wereldkundig maken dat de naam van Stegenga Makelaardij B.V.  als nieuwe sponsor op de nieuwe shirts van fc Harlingen JO13-1 prijkt.

BEKENDHEID
Het is alweer meer dan dertig jaar geleden dat Stegenga Makelaars als eerste makelaar in Harlingen haar deuren opende. Tegenwoordig zijn zij vanuit hun zeer herkenbare pand op zichtlocatie in Harlingen uitstekend in staat om onze regio te bedienen. Met een ambitieuze groep mensen staan zij zeer actief in de markt en zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om klanten van dienst te kunnen zijn. Zij willen naast betrouwbaarheid, deskundigheid en vakmanschap vooral helderheid bieden.

KWALITEIT
Stegenga Makelaars is lid van de NVM. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit. De Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste makelaarsvereniging van het land biedt u een aantal unieke diensten, waaronder de internetsite Funda, Fundainbusiness en een sterke juridische afdeling. Doorlopende educatie is verplicht voor onze NVM gecertificeerde makelaars-taxateurs, zodat u verzekerd bent van up-to-date advies.

Vol trots werden de nieuwe shirts afgelopen weekend overhandigt en fc Harlingen bedankt Stegenga Makelaars voor deze investering.

Sponsoren