Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Looptraining MO13

16-11-2018

De meiden van fc Harlingen MO13-1 kregen dinsdagavond looptraining van Marjon Douma van Integra gesponsord door Brouwer Multiservice.

Een functionele looptraining voor het voetbal bestaat zéker niet alleen uit het heen en weer trekken van sprintjes. Dit bleek dinsdagavond wel toen de meiden van fc Harlingen MO13-1 de eerste looptraining kregen van Marjon Douma van Integra. Deze looptraining wordt gesponsord door Brouwer Multiservice die zelf ook twee dochters heeft voetballen bij fc Harlingen. Mede dankzij deze sponsors kan er meer gerealiseerd worden in een club en deze techniek van training kan de meiden zeker gaan helpen. In totaal krijgt dit team 4 maal een speciale looptraining van Marjon waarbij er goed op wordt gelet hoe de meiden lopen. Door dit goed te observeren zullen ze uiteindelijk makkelijker gaan lopen waardoor ze nóg sneller worden en het langer volhouden.

Kijk op de facebookpagina van fc Harlingen meiden/vrouwen waar een leuk filmpje te vinden is van deze training.

Fc Harlingen bedankt Brouwer Multiservice voor het mogelijk maken van deze looptraining. Hou ze in de gaten, de meiden van fc Harlingen MO13-1!

Sponsoren