Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Loon naar werken

29-10-2018

Loon naar werken bij de wedstrijd Minnertsga JO10-1 – fc Harlingen JO10-1.

Doordat het vakantie was waren er drie spelers afwezig maar met een wissel begon JO10 fris aan de wedstrijd. Iedereen had er enorm zin in en dat was ook te zien aan de strijd die werd geleverd.

JO10 zette druk op de tegenstander wat al snel werd omgezet in een goal door Jens (0-1). De druk bleef groot en Minnertsga kwam niet uit de verdediging weg. Uit een mooie voorzet scoorde Thije (0-2). Er kwamen over en weer wat kansen en Minnertsga wist het net ook te vinden 1-2. Werd het dan toch een spannende wedstrijd? Gelukkig stond Luuk zijn mannetje op de goal en hield de 2-2 op het scorebord tegen. Mike Vlieger schoot hard op de paal. JO10 kwam meer in de aanval en werd wakker en bracht via Mike en Kaydin de ruststand op 1-4.

Na de rust was het geen gelijk opgaande strijd meer, Jens en Kaydin scoorden de 1-5 en 1-6. De wedstrijd was al beslist. Roos ging mee uit de verdediging en gelijk de bal op de voet en schoot keihard de bal in de goal 1-7. Mike vlieger omspeelde twee spelers en schoot op goal 1-8. Minnertsga kwam via een hele mooie vrije trap op 2-8. En Jens met zijn tomeloze inzet werd nog beloont met een goal wat de eindstand op 2-9 bracht.

fc Harlingen JO10 heeft zich weer helemaal herpakt na de nederlaag in de beker van vorige week. De competitie wordt steeds spannender. Zaterdag om 10.00 thuis tegen Mulier waar we de uitwedstijd gelijk tegen hebben gespeeld. Zal dit ook weer een prachtige wedstrijd worden om naar te kijken? Ik denk het wel!

Sponsoren