Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Line-up, handtekeningen en actiefoto’s bij fc Harlingen 4

19-04-2023

Met een gemiddelde leeftied van 30+ begonnen de Harlingers van Ut Vierde fris en fruitig als altied an de warming-up. Na het diepte interview van Frank Heeres in de Harlinger Courant waren er horde mesen op de wedstried afkomen. Bedankt seun!

Veule handtekeningen werden er uutdeelt en toen oek nog eens de pers met een dikke camera het veld opliep werd ut helemaal onrustig en kwam Age oek maar even kieken of alles wel vlotjes verliep. Na een heuse line-up, waar de meeste mannen van dromen, deed Age nog even kort een voorspellingkje en ging onder leiding van skeidsrechter Erik de Groot de wedstried teugen Geel Wit 3 van start!

Kiek hier even —>>  https://youtube.com/shorts/h_sywVWVq5Q?feature=share 

Bouma moest al snel optrede maar deed dit geheel volgens ut boekje. Beuker moest oek een antal keren an de bak op ut middenveld en kreeg de bal bij de altied hard werkende ‘Mo’. Maar de eilanders hadden ut achterin aardig op slot en Harlingen kwam er niet deurheen.

Na 20 minuten speult te hevven werd keeper Skadenberg passeert en stonden de Amelanders met 0-1 voor. Daarna werd er om de vijf minuten scoort en weet je eigenluk wel dat na de 0-3 de wedstried speult is. Na exact 45 minuten gingen beide teams an een welverdiend bakje thee. Ruststand 0-5.

Met een paar frisse speulers derin voor Harlingen ging de tweede helft van start. Al snel viel de 0-6 maar Harlingen ging niet in een hoekje sitte te janken. Ze kwamen terug en scoorde de 1-6! Daarna vlogen de eilanders erweer van deur. De speulers van gemiddeld 20+ hadden net iets meer reserve in hun lichaam dan die van de Harlingers. Met wat gesjanter en geseur wurd in de 70e minuut de 1-8 maakt en kwam er vanaf ut Harlinger bankje het commentaar “waar maakst die druk om juh! Staast voor met 1-8!” Het perfecte moment om de 2-8 te scoren met werkelijk een ge-wel-dige goal! Maar ja…dan mutte ze nog 20 minuten en das krek wat teveul teugen die jonge veugels van Ameland. Uuteindelijk werd de wedstried met een stand van 2-12 afflôten.

Tied voor een lekker potje bier met de heerlijkste gehaktbal!
Oh ja, en der bin natuurlijk veul meer foto’s van de wedstried maakt.
Druk even op dit linkje dan kommen ze tevoorskien —> ACTIEFOTO’S

 

Sponsoren